Franssen Organ Liduina Basilica Schiedam
Altaar Liduina Basiliek Schiedam
Kerkmis Basiliek Schiedam

Ambassadeur aanmelding

Mannenkoor IHD werft ambassadeurs om gregoriaanse gezangen en het koor als erfgoed te promoten en te behouden.
Onze ambassadeurs hebben een sterk muzikaal netwerk, kennen veel muzieklocaties, koren, zangers & kerken. Dit netwerk vormt het gebied om het Gregoriaans erfgoed lokaal onder de aandacht te brengen.

Iedere ambassadeur wordt onbeperkt ondersteund met middelen, zoals posters & flyers, die hun kosteloos ter beschikking worden gesteld. Op deze manier wordt de informatie verspreid binnen het muzikale, culturele & religieuze netwerk van een stad.

Mannenkoor In Honorem Dei voelt zich enorm gesteund met alle inspanningen om het erfgoed van de gregoriaans gezangen te verspreiden & te behouden.

“In Honorem Dei is aangemeld bij het netwerk van Nationale Inventaris Immaterieel Erfgoed in Nederland.
Het Immaterieel Erfgoed Nederland voert het UNESCO Verdrag ter Bescherming van het Immaterieel Cultureel Erfgoed uit in Nederland. Het samenstellen van een inventaris van immaterieel erfgoed hoort daarbij.
Het verzoek van het koor door te willen naar de vaste inventaris is geaccepteerd. Dit betekent dat er een erfgoedplan komt voor het behoud van dit immaterieel erfgoed.”

Bekijk de pagina van ambassadeur Schiedam om het voorbeeld te zien.Uw zakelijke website en sociale media gegevens, welke op de website gezet mogen worden
Bestel kosteloos promotiemateriaal