Franssen Organ Liduina Basilica Schiedam
Altaar Liduina Basiliek Schiedam
Kerkmis Basiliek Schiedam

Ambassadeur Rozenburg

Mannenkoor IHD werft ambassadeurs, waaronder Rozenburg, om gregoriaanse gezangen en het koor als erfgoed te promoten en te behouden.

Ambassadeurs hebben een sterk muzikaal netwerk, kennen veel muzieklocaties, koren, zangers & kerken. Dit netwerk vormt het speelveld om het Gregoriaans erfgoed blijvend onder de aandacht te brengen.
Iedere ambassadeur wordt ondersteund met middelen die gratis ter beschikking worden gesteld, zoals posters & flyers. Op deze manier kan informatie verspreidt binnen het professioneel netwerk. 
Iedere stad heeft maximaal 1 ambassadeur. Deze heeft het exclusieve recht om namens IHD dit erfgoed te promoten.
Mannenkoor In Honorem Dei voelt zich enorm gesteund met alle inspanningen om het erfgoed van de gregoriaans gezangen te verspreiden & te behouden.

“In Honorem Dei is aangemeld bij het netwerk van Nationale Inventaris Immaterieel Erfgoed in Nederland.
Het Immaterieel Erfgoed Nederland voert het UNESCO Verdrag ter Bescherming van het Immaterieel Cultureel Erfgoed uit in Nederland. Het samenstellen van een inventaris van immaterieel erfgoed hoort daarbij.
Het verzoek van het koor door te willen naar de vaste inventaris is geaccepteerd. Dit betekent dat er een erfgoedplan komt voor het behoud van dit immaterieel erfgoed.”

Copyright © 1880 - 2022 Mannenkoor In Honorem Dei | Singel 104, 3112 GS Schiedam | Zuid-Holland | Sponsored by WPML | HTML sitemap